• standaard

Achterdeur

Geplaatst op 25-05-2020

Lieve leden,

Het is u vast niet ontgaan, we houden letterlijk een achterdeurtje open. Voor u en voor ons weliswaar. Want u kunt zo weer wat fitter worden met uw maatjes en wij kunnen weer energie putten uit uw komst!

Het liefst hadden we gewild dat u gewoon de deur plat kon lopen vanaf juni maar dat zit er niet helemaal in. Alhoewel, de ophaaldeur en oprit beplakt met pijlen, logo’s en andere signalen moeten toch een stok achter de deur zijn om via de goede weg naar binnen te wandelen.

De deur is gedurende de ’nieuwe tijd’ helaas iets uit zijn scharniertjes bewogen waardoor hij het een beetje begeven heeft. Lastig dachten we maar eigenlijk een open deurtje. Want nu is het een open welkom voor alle belanghebbende <20 personen. In plaats van een stok achter de deur, een stok onder de deur. Hoewel het mij weer een mooie sportieve ontmoeting leek als mensen flikflakkend en koprollend de deur onderdoor gingen. Helaas ging dat niet door de welkom-terug-commissie... Maar nu u dit toch leest... ik daag u uit!

De eerste week zit erop en het is mij positief bevallen. De grote glimlach op mijn collega’s hun gezicht maar vooral ook bij de leden die de matjes bezet hielden. Het weer gaf ook een extra zetje om in het zweet te werken.
We geven elkaar een voetgroet of een elleboogknuffel en gaan als, een soort van, vanouds weer met plezier naar de sportschool.

Van de week werd ik uitgemaakt voor het feit dat ik zo gek ben als een deur. Dat zal ik niet ontkennen. In de yogalessen hou ik wel van wat uitdaging, wat spelelementen, wat serieusheid afgewisseld met een knipoog. Want dat is voor mij het leven. Een beetje van alles maar neem vooral jezelf niet te serieus. Ik bedacht op weg naar mijn yoga-mat wat voor deur ik zou zijn als ik een deur was. In ieder geval niet zo een robuuste dikke, maar ook niet een van waaibomenhout. Misschien met een glimmende deurknop die uitnodigt de deur te openen en voor degene die twijfelen een uitnodigende blik van Ganesha op het hout. De beschermheilige van de reiziger. Een ding wist ik zeker, mijn deur heeft een raampje, zodat ik daardoorheen kan glimlachen naar de passant. Zodat u, vol moed, de stap durft te zetten.

We kunnen natuurlijk wel voor onze eigen deur aanvegen maar we weten ondertussen allang in deze nieuwe maatschappij dat we het vooral met elkaar moeten doen. Dus loop, vooraf aangemeld, via aangegeven pijlen, de deur plat. En zet die stok weer terug zodat meer mensen de noodzaak voelen te komen.

---
Mandy van den Berg

Deel dit bericht:

Nieuws

 • Persconferentie 14 januari 2022

  Persconferentie 14 januari 2022 We hebben in de persconferentie de bevesti...

  Lees meer
 • kabinet besluit tot strenge lockdown

  kabinet besluit tot strenge lockdown   De maatregelen zijn...

  Lees meer
Meer nieuws
 • reclame1

  Gezond Gewicht

  Bereik met diverse programma’s een gezond gewicht en ontdek hoe voeding en leefstijl hieraan kunnen bijdragen

  Lees meer
 • reclame2

  Optimale Conditie

  Met behulp van professionele cardio-apparatuur en groepslessen werk je bij ons op een prettige manier aan een betere conditie

  Lees meer
 • reclame3

  Kracht

  Ontwikkel je lichaamskracht met behulp van zowel onze geavanceerde krachtapparatuur als onze vrije gewichten

  Lees meer
 • reclame 4

  Wellness

  Tijdens onze ontspannen yoga- en pilateslessen ontwikkel je naast sterke spieren ook een betere houding en souplesse

  Lees meer
 • Marleen

  "Een fijne sportschool met top begeleiding naar je doel, heel erg fijn! Goede motivatie om door te gaan!"

  Marleen
 • Gill

  "Supergezellige sportschool waar de mens op nummer één staat."

  Gill
 • Claudia

  "Een no-nonsense sportschool. Gezellig en een zeer professionele begeleiding. Voor elk wat wils, gewoon top!"

  Claudia
 • Joost

  "Een begrip in Hillegersberg-Schiebroek. De betere en hippe sportschool. Waar ook tijd is om te kletsen..."

  Joost
 • Laura Kateman

  "Fijne, onbedwongen sfeer die je zeker thuis laat voelen"

  Laura Kateman
 • Leonie Reijm

  "Onder begeleiding sporten & divers aanbod aan groepslessen"

  Leonie Reijm