• standaard

Yin Yang Breath XL met Leslie

Een Yin Yang Breath XL helpt je weer in balans te komen doordat we werken met diverse houdingen en ademhalingen (pranayama’s). Een Yin Yang les geeft je een totaal gevoel.

Leslie is naast yoga docent ook ademcoach en combineert diverse ademtechnieken in een XL les tijdens de yoga houdingen.

De Yin Yoga waar we mee starten brengt je terug naar de verstilling in jezelf. Het maakt je soepeler en zorgt voor sterkere botten. Bij Yin Yoga houdingen, worden Asana’s (oefeningen) voor langere tijd aangehouden. Je kunt wel 2 tot 5 minuten in één houding staan.

Je voert de oefeningen statisch uit.

Yin Yoga wordt op een passieve rustige manier aangeboden. Dit wil niet zeggen dat het daardoor niet intensief is. Het langer aanhouden van een houding wordt vaak als zeer intensief ervaren.

Gewrichten en bindweefsel versoepelen, ontspannen en versterken. Deze vorm van yoga richt zich minder op de spierpanning. Dit zie je terug in de wat actievere yoga vormen.

Na het Yin gedeelte gaan we verder in een actievere vorm Yang, waar meer kracht, balans en focus centraal staan. Yang is de mannelijke variant van yoga en maakt dat je je echt compleet nieuw en fris voelt na een XL les. Deze houdingen zijn meer dynamisch.

Tijdens de lessen werkt Leslie met diverse ademtechnieken die ze in haar praktijk gebruikt en waar ze inmiddels als honderden mensen heeft geholpen.

Ademen doen we de hele dag door (hopelijk). Toch besteden we er vaak zo weinig aandacht aan. Dat terwijl het fundamenteel is voor onze gezondheid en gevoel van geluk. We kunnen wekenlang zonder voedsel, een aantal dagen zonder water, maar slechts enkele minuten zonder zuurstof. Iets om over na te denken.

Wil je meer weten over Leslie check haar website:

lesliestoel.nl/

Nieuws

 • Yin Yang Breath XL met Leslie

  Een Yin Yang Breath XL helpt je weer in balans te komen doordat we werken met diverse houdingen en ademhalingen (pranayama’s).

  Lees meer
 • Kick-Off Cross Boxing

  Op 1 juli was het dan zover! Drie bomvolle Cross Boxing-lessen werden achter elkaar gegeven door onze instructeurs M&W !!!

  Lees meer
Meer nieuws
 • reclame1

  Gezond Gewicht

  Bereik met diverse programma’s een gezond gewicht en ontdek hoe voeding en leefstijl hieraan kunnen bijdragen

  Lees meer
 • reclame2

  Optimale Conditie

  Met behulp van professionele cardio-apparatuur en groepslessen werk je bij ons op een prettige manier aan een betere conditie

  Lees meer
 • reclame3

  Kracht

  Ontwikkel je lichaamskracht met behulp van zowel onze geavanceerde krachtapparatuur als onze vrije gewichten

  Lees meer
 • reclame 4

  Wellness

  Tijdens onze ontspannen yoga- en pilateslessen ontwikkel je naast sterke spieren ook een betere houding en souplesse

  Lees meer
 • Marleen

  "Een fijne sportschool met top begeleiding naar je doel, heel erg fijn! Goede motivatie om door te gaan!"

  Marleen
 • Gill

  "Supergezellige sportschool waar de mens op nummer één staat."

  Gill
 • Claudia

  "Een no-nonsense sportschool. Gezellig en een zeer professionele begeleiding. Voor elk wat wils, gewoon top!"

  Claudia
 • Joost

  "Een begrip in Hillegersberg-Schiebroek. De betere en hippe sportschool. Waar ook tijd is om te kletsen..."

  Joost

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.