• standaard

Medewerker van de maand: Kevin!

Kevin, wil je iets over jezelf vertellen?

Ja hoor! Ik ben Kevin, 38 jaar, en sinds april 2013 eigenaar van Sportingclub De Uitweg. Mijn geboorteplaats is Hellevoetsluis. Van mijn eerste tot mijn vijfde jaar heb ik in Aruba gewoond. Daarna kwam ik weer terug naar Nederland. Na de mavo heb ik de vooropleiding van het CIOS gedaan en heb ik mijn Fit!vak A behaald. Uiteindelijk ook het CIOS afgerond met als hoofdkeuzevak fitness.

Hoe ben je bij Sportingclub De Uitweg terechtgekomen?

In mijn laatste jaar bij het CIOS werd ik aangenomen als stagiaire bij Sportingclub De Uitweg. Na mijn stageperiode kreeg ik direct een fulltime baan aangeboden als fitnessinstructeur. Van 2004 tot 2010 functioneerde ik ook als groepsles- en fitnesscoördinator.

Wanneer ben je ook groepslessen gaan geven?

Ik heb altijd al aan vechtsporten zoals Kung Fu en kickboksen gedaan. In die tijd begon ook net de Tae-bo-hype. Al snel werd ik opgeleid als Tae-bo-instructeur en gaf ik op meerdere clubs les. Bij De Uitweg had ik een vaste groep leden die mij vanaf het begin daarin hebben gestimuleerd. Hierdoor kon ik mij gaan focussen op meer lessen, en voor ik het wist gaf ik die.

En toen?

In 2006 werd De Uitweg verkocht. Na vier jaar voor de nieuwe eigenaar te hebben gewerkt, werd ik benaderd door een sportclub in Rotterdam-Zuid. Zij boden mij een functie als clubmanager aan. Dit heb ik aangenomen en ik heb daar uiteindelijk drie jaar gewerkt. Op een gegeven moment werd ik door Wil Potze, de oude eigenaar van Sportingclub De Uitweg, benaderd. Om weer nieuw leven in Sportingclub De Uitweg te blazen, wilde hij wel in mij en in de club investeren. Na een aantal gesprekken met hem wist ik het zeker. Ik zei mijn vaste baan op, verkocht mijn huis en zette mijn schouders onder de klus.

Terwijl Wil Potze bezig was met een verbouwing van Sportingclub De Uitweg, mochten zo’n 300 leden gebruikmaken van de faciliteiten binnen Wellness Centre Terbregge. Lia en ik hebben in die tijd uren, dagen, ja wekenlang op Wellness Centre Terbregge gesprekken gevoerd met oud- en huidige leden om hun vertrouwen weer een beetje terug te winnen.

In april 2013 was het dan zover: Sportingclub De Uitweg werd weer geopend! Mijn team en ik moesten nu gaan bewijzen dat wij de kwaliteit, de sfeer, de persoonlijke aandacht en de laagdrempeligheid, waar De Uitweg altijd om bekend had gestaan, weer terug konden brengen. Met deze insteek zijn wij begonnen. En ik denk dat dit heel goed is gelukt. Sterker nog, deze insteek hou ik tot op de dag van vandaag nog aan!

Hoe heb je de laatste vier jaar ervaren?

Positief! Ik heb vier jaar geleden de juiste keuze gemaakt. In het begin had ik zo nu en dan wel twijfels, maar dan zei Wil tegen mij: “Dat is een negatieve gedachte. Dan gaat het zeker niet lukken. Je moet vertrouwen hebben, Kevin!” En dat is wat ik heb gedaan: vertrouwen hebben!

We bevinden ons steeds meer in stabiel vaarwater, maar ik blijf altijd scherp. Ik investeer met alle liefde veel tijd in onze club en ik verdiep mij veel in de markt. Met succes. We worden een steeds gezonder bedrijf!

Hoe zie je de toekomst voor Sportingclub De Uitweg?

Heel goed! We blijven vernieuwen in apparatuur, programma’s en groepslessen. Sportingclub De Uitweg zal altijd haar service hoog houden. Want dat is waar wij voor staan.

Is er nog iets wat je tegen de leden wilt zeggen?

Ja. Ik heb altijd gevonden dat jullie Sportingclub De Uitweg maken. Jullie creëren de sfeer! Wat ik prachtig vind, is dat de leden het altijd hebben over “onze club”. En dat is ook hoe het voor mij voelt. Het is ónze club! 

Nieuws

 • Interview Morris

  Beste Lezers, Deze maand hielden we een interview met coach Morris. Lees s...

  Lees meer
 • Adem je vrij!

  Adem is de basis van alles - Adem is leven - Bewust ademen is bewust leven

  Lees meer
Meer nieuws
 • reclame1

  Gezond Gewicht

  Bereik met diverse programma’s een gezond gewicht en ontdek hoe voeding en leefstijl hieraan kunnen bijdragen

  Lees meer
 • reclame2

  Optimale Conditie

  Met behulp van professionele cardio-apparatuur en groepslessen werk je bij ons op een prettige manier aan een betere conditie

  Lees meer
 • reclame3

  Kracht

  Ontwikkel je lichaamskracht met behulp van zowel onze geavanceerde krachtapparatuur als onze vrije gewichten

  Lees meer
 • reclame 4

  Wellness

  Tijdens onze ontspannen yoga- en pilateslessen ontwikkel je naast sterke spieren ook een betere houding en souplesse

  Lees meer
 • Marleen

  "Een fijne sportschool met top begeleiding naar je doel, heel erg fijn! Goede motivatie om door te gaan!"

  Marleen
 • Gill

  "Supergezellige sportschool waar de mens op nummer één staat."

  Gill
 • Claudia

  "Een no-nonsense sportschool. Gezellig en een zeer professionele begeleiding. Voor elk wat wils, gewoon top!"

  Claudia
 • Joost

  "Een begrip in Hillegersberg-Schiebroek. De betere en hippe sportschool. Waar ook tijd is om te kletsen..."

  Joost

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.